MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Weź udział w konkursie DACH ROKU GERARD 2024 i wygraj zwrot kosztów!
Materiał informacyjny

Weź udział w konkursie DACH ROKU GERARD 2024 i wygraj zwrot kosztów!

Prezydent odwołuje przetargi na gminne nieruchomości. "Potrzeba przedyskutowania"

Prezydent odwołuje przetargi na gminne nieruchomości. "Potrzeba przedyskutowania"

Polecamy

To już chyba przesada! 10-latka z długimi tipsami i zdobieniami 3D na komunii świętej

O TYM SIĘ MÓWI
To już chyba przesada! 10-latka z długimi tipsami i zdobieniami 3D na komunii świętej

Marynarska impreza w gminie Grębocice. Szykują 28. edycję Turnieju Wsi

Marynarska impreza w gminie Grębocice. Szykują 28. edycję Turnieju Wsi

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą