MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Śledzie po kaszubsku na przystawkę. Przepis na słodko-kwaśną rybę z cebulką i rodzynkami. Najlepszy przepis na tradycyjne śledzie

Śledzie po kaszubsku. Krok 1

Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego przygotowania: wypłucz śledzie w zimnej wodzie, zalej nową i odstaw na 30 minut, następnie ponownie je wypłucz, zalej wodą, dodaj mleko i zostaw na około godzinę, do odpowiedniego smaku (mają być mniej słone).

Zobacz również

Gospodynie z Dzierążni w ogólnopolskim konkursie. Oglądajmy film i pomóżmy im wygrać!

Gospodynie z Dzierążni w ogólnopolskim konkursie. Oglądajmy film i pomóżmy im wygrać!

Udany początek sezonu na trawie w wykonaniu Hurkacza. Tie-break w Halle

Udany początek sezonu na trawie w wykonaniu Hurkacza. Tie-break w Halle

Polecamy

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Mistrzowie Motoryzacji. Gala finałowa plebiscytu Polska Press Grupy 22 czerwca

Odnowiony polkowicki basen ma podgrzewaną wodę! Na otwarcie „Grzybek” za złotówkę

Odnowiony polkowicki basen ma podgrzewaną wodę! Na otwarcie „Grzybek” za złotówkę

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach