MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Niesamowita seria Bayeru przerwana w finale Ligi Europy

Niesamowita seria Bayeru przerwana w finale Ligi Europy

Promocja najnowszej książki „Legenda" Jolanty Bartoś. Autorka znów zadziwia!

Promocja najnowszej książki „Legenda" Jolanty Bartoś. Autorka znów zadziwia!

Polecamy

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Wykonałam proste zadanie matematyczne i dowiedziałam się, ile będę miała dzieci

Wykonałam proste zadanie matematyczne i dowiedziałam się, ile będę miała dzieci

Ostrzeżenie pogodowe dla Głogowa i okolic. Po południu możliwe gwałtowne burze

Ostrzeżenie pogodowe dla Głogowa i okolic. Po południu możliwe gwałtowne burze