MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Planuj posiłki

Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne posiłki przez kilka następnych dni to świetny sposób na ograniczenie marnotrawstwa żywności. Na podstawie przygotowanego menu wystarczy bowiem przygotować listę zakupów, z którą robienie zakupów będzie o wiele łatwiejsze. Co więcej, pozwoli to ograniczyć zakup wielu przypadkowych produktów, które często niewykorzystane lądują w koszu.

Zobacz również

To ostatnie dni z ciepłymi kaloryferami. Od poniedziałku MPEC kończy grzanie

To ostatnie dni z ciepłymi kaloryferami. Od poniedziałku MPEC kończy grzanie

Brawo Miłosz Redzimski! Polak wywalczył kwalifikację olimpijską w Sarajewie!

Z OSTATNIEJ CHWILI
Brawo Miłosz Redzimski! Polak wywalczył kwalifikację olimpijską w Sarajewie!

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków